Pliki cookie

Używamy plików cookie do logowania (niezbędne) i analityki (opcjonalne). Więcej informacji - Polityka prywatności.

Usuwanie danych

Jak usunąć dane z ADS Beast

Procedura usuwania danych dla użytkowników, klientów i weryfikacji Meta, Google, LinkedIn i TikTok.

Aktualizacja: 18 maja 2026
01

Najszybsza metoda

  • Zaloguj się do ADS Beast.
  • Otwórz Połączenia lub Ustawienia.
  • Usuń właściwe konto reklamowe lub wyłącz integrację.
  • Jeśli nie masz dostępu do konta, wyślij wniosek na privacy@adsbeast.pro z tematem „Wniosek o usunięcie danych”.
02

Co podać we wniosku

  • E-mail użytkownika ADS Beast.
  • Nazwę firmy lub klienta.
  • Platformę: Google, Meta, TikTok, LinkedIn, Microsoft lub Windsor.ai.
  • Identyfikatory kont, jeśli je znasz.
  • Potwierdzenie uprawnienia do żądania usunięcia.
03

Co zostanie usunięte

Usuwamy lub anonimizujemy dane profilu, tokeny OAuth, połączone konta reklamowe, importowane metryki, raporty, zadania i powiązane zapisy, chyba że ich przechowywanie jest wymagane ze względów prawnych, bezpieczeństwa lub sprawozdawczości finansowej.

04

Terminy

Wnioski zwykle realizujemy w ciągu 30 dni. Kopie zapasowe mogą pozostać przez maksymalnie 90 dni i są usuwane w standardowym cyklu rotacji.

05

Cofnięcie dostępu na platformach

  • Google: Konto Google → Bezpieczeństwo → Dostęp stron trzecich.
  • Meta: Ustawienia Facebooka → Aplikacje i witryny.
  • LinkedIn: Ustawienia → Prywatność danych → Dozwolone usługi.
  • Microsoft: Konto Microsoft → Prywatność → Aplikacje i usługi.
  • TikTok: Ustawienia konta TikTok lub TikTok Business → autoryzowane aplikacje lub integracje.
support@adsbeast.proOtwórz obszar roboczy